Fenomenul ultras Ştiri

Comunicat Aria Ultra’ după incidentul de la Timișoara, 6.10.2018

Publicat de Admin

Încă o dată, dacă mai era nevoie, suporterii timişoreni ne oferă o interpretare proprie a Codului Ultras! În viziunea lor, orice mijloc este justificat pentru obţinerea scopului. O firmă de pază compusă din membri ai peluzei, un contingent redus, format din doar 6 jandarmi. O acţiune disproporţionată, cu cel puţin 40 de persoane, care intervin asupra unui grup format din 5 ultraşi farişti şi un simplu constănţean, care doar dorea să asiste la meci. O captură, prezentată cu fală pe una dintre paginile dedicate sudiştilor de pe Bega. Un steag, un cadou, un simbol al unei prietenii sincere, dăruit de fraţii din VACARM, care nici măcar nu a fost afişat în prima repriză a meciului! Pe gard, nu a fost afişat decât steagul ARIA, pe fond tricolor, iar imaginile filmate vorbesc de la sine. Captura este realizată chiar de către reprezentanţii firmei de pază, adică nişte pseudoultraşi, îmbrăcaţi în nişte veste verzi.

Noi, ARIA ULTRA’, ne asumăm toată responsabilitatea pentru acest incident! La fel ca şi în alte ocazii, am ales să ignorăm lipsa gardurilor despărţitoare dintre sectoare, cu care eram familiarizaţi încă din 2005 sau 2009. Despre propria firmă de securitate, formată exclusiv din suporteri, după modelul Taranto a suporterilor timişoreni am aflat abia acum.

La acest meci nu a participat niciun membru VACARM.

Considerăm acest incident doar o reacţie banală cu privire la mesajul afişat în etapa anterioară, prin care am transmis faptul că ne opunem oficializării căsătoriei între un polist şi un rapidist.

Înainte!

Comentarii

comentarii

Despre autor

Admin

Comentează