Ştiri

Comunicat Peluza Nord Pitești după ce Primăria a achiziționat brand-ul FC Argeș

Publicat de Admin

Salutăm tranzacţia Primăriei Piteşti prin care, SCM, clubul local de fotbal, va juca din sezonul viitor sub numele de FC Argeş şi va purta ultima siglă folosită până în momentul intrării în faliment a societăţii ce a administrat echipa alb-violetă.

Sperăm ca oamenii implicaţi în acest proiect să se ridice la aşteptările suporterilor piteşteni şi să reprezinte cu seriozitate şi loialitate culorile alb-violete. Trebuie să fie conştienţi că istoria FC Argeş este o povară imensă ce trebuie păstrată şi continuată într-o manieră profesionistă, prin implicare şi organizare perfectă, începând cu Centrul de Copii şi Juniori şi până la echipa de seniori.
Sperăm că politicul şi afacerile nu vor mai reuşi să distrugă iarăşi acest simbol al oraşului şi al judeţului nostru, ci, dimpotrivă, vor conlucra pentru binele fotbalului.

Pagina noastră va continua să valorifice bogata istorie a FC Argeş pentru că legendele nu trebuie uitate. De asemenea, vom fi la curent cu noutăţile privitoare la echipa de seniori şi echipele de juniori FC Argeş.

Totodata ne vom rezerva dreptul de a semnala orice abatere de la normalitate sau profesionalism (putem incepe acum cu modalitatea de a se anunta noul antrenor pe pagina de facebook a primarului, cu faptul ca obiectivul asumat – locurile 1-7 – nu reprezinta un obiectiv, ci sapte, cu faptul ca e bine ca Jean Barbu e alaturi de echipa, dar nu-i cunoastem abilitatile de om de marketing…)

Ne aşteptăm ca suporterii piteşteni să fie prezenţi la meciurile tuturor echipelor ce alcătuiesc FC Argeş, să susţină clubul alb-violet cu speranţa că, în câţiva ani, vom reveni în prima ligă de fotbal a României.
Hai FC Argeş!

*Later edit: Peluza Nord Pitesti anunta organizarea unei intalniri duminica 25.06.2017, ora 18.00, la stadionul Nicolae Dobrin pentru a discuta aceste subiecte. Asteptam si punctul de vedere al celorlalte grupuri de suporteri.

Comentarii

comentarii

Despre autor

Admin

Comentează