Fenomenul ultras

COMUNICAT: Peluza Nord Rapid nu se prezintă la Popești Leordeni

Publicat de Admin

Peluza Nord Rapid a acuzat numărul redus de bilete oferite fanilor rapidiști și prețul exagerat al unui tichet, 50 lei. Ca atare, fanii nu se vor prezenta la Popești Leordeni.

”Peluza Nord nu se va prezenta sâmbătă la meciul din etapa a doua, de la Popești-Leordeni. Acordarea a doar 150 de bilete pentru rapidiști, care nu se vând în ziua meciului și sunt oferite pe favoritisme este inacceptabilă, ilogică și denotă lipsă de respect față de Rapid. Este o altă manevră a conducătorilor paraleli cu ceea ce reprezintă fenomenul fotbalistic.

În România media suporterilor pe stadioane, la multe dintre echipele aflate în eșaloanele superioare, este absolut rușinoasă, umilitoare, iar echipele de tradiție care atrag pasiuni nemărginite și un număr considerabil de oameni sunt private dese ori de fani la partidele disputate în deplasare. Nu e prima dată când se întâmplă acest lucru și suntem convinși că nu e nici ultima oară.

Ne manifestăm public disprețul pentru cei care prin astfel de acțiuni se opun progresului fotbalului românesc și considerăm că ar fi foarte grav ca un club care incalcă principiile fundamentale și morale ale sportului rege să activeze, fără ca cineva să tragă un semnal de alarmă.

Fotbalul fără suporteri devine monoton și își pierde din farmec. Când veți vedea că fotbalul e mai mult decât un joc și nu e numai despre bani, ci despre emoții și sacrificii, s-ar putea să fie prea târziu pentru a mai putea salva ceva. Iar daca fotbalul moare, muriți si voi!

Le urăm succes băieților noștri și sperăm ca la finalul meciului de sâmbătă să celebrăm o nouă victorie.

Hai Rapid!”

Comentarii

comentarii

Despre autor

Admin

Comentează