Ştiri

Marica interzice clubului reînviat de suporterii constănțeni SSC Farul să mai folosească numele ”Farul”

Publicat de Admin

sursa Liga2.ro

SSC Farul are o nouă problemă, pe lângă cele multe pe care încă nu a reuşit să le treacă, chiar dacă până la startul sezonului de Liga 2 are loc peste o săptămână. Clubului suporterilor constănţeni i s-a transmis notificare că îi este interzis să mai folosească numele ”Farul”.

În spatele acestei acţiuni se află apropiaţi ai fostul fotbalist Ciprian Marica (32 de ani). Atacantul a achiziţionat în această vară brandul FC Farul, şi, potrivit surselor Liga2.ro, nu a primit acord din partea FRF să mute Luceafărul Oradea la Constanţa, echipă pe care urma să o achiziţioneze şi să-i schimbe numele. Următorul său pas a fost să încerce o asociere cu SSC Farul, nou-promovat în Liga 2, însă conducătorii echipei suporterilor n-au dorit să îi prezinte lui Marica actele clubului, astfel că şi acest plan a eşuat.

Rămas doar cu brandul FC Farul, Marica şi apropiaţii săi încearcă acum să interzică clubului suporterilor să mai folosească denumirea de Farul. ”Nu m-am ocupat eu de acest aspect. Într-adevăr, s-a trimis notificare pentru ca SSC Farul să nu mai folosească numele Farul”, a răspuns, ieri după-amiază, Ciprian Marica site-ului Ziua de Constanţa.

Preşedintele executiv al SSC Farul, Marcel Lică, nu avea cunoştinţă de o astfel de notificare, însă a transmis că, dacă va fi primită, va fi contestată în instanţă.

SSC Farul s-a asociat în această lună cu afacerista Emanuela Gavrilă, care a promis un buget de un milion de euro pentru noul sezon şi a stabilit ca obiectiv promovarea. Clubul constănţean nu şi-a numit nici acum un antrenor principal, ar putea continua sub conducerea fostului secund Ion Barbu, nu a făcut transferuri şi nu mai are susţinerea financiară din partea autorităţilor locale.

În prima etapă a Ligii 2, SSC Farul e programată să joace acasă, sâmbătă, 4 august, de la ora 13:00, cu ACS Poli Timişoara. Utilizarea stadionului ”Farul” este o altă problemă pe care o are clubul suporterilor, după ce contractul de închiriere a bazei sportive a fost modificat să expire odată cu înlăturarea preşedintelui Adrian Pitu.

Comentarii

comentarii

Despre autor

Admin

Comentează