Fenomenul ultras

Mesaj Ultras Arad pentru peluzele din țară

Publicat de Admin

„Le mulțumim tuturor celor care și-au exprimat condoleanțele și și-au oferit ajutorul în aceste momente extrem de grele.

Încă odată se dovedește că familia UTA este întotdeauna unită, în special în clipele în care este greu încercată. Clubul UTA a fost alături de noi și de supraviețuitorii accidentului, dar și de familiile îndoliate.

De asemenea, se dovedește și faptul că ultrașii se vor sprijini mereu când camarazii cu aceeași pasiune dispar atât de brusc și sfâșietor. Membrii peluzelor din toată țara, dar și din străinătate ne-au transmis mesaje de susținere atât în mediul online, cât și pe stadioane, iar pentru toate aceste gesturi de solidaritate le declarăm respect din tot sufletul.

O contribuție specială pe care o vom aprecia întotdeauna este cea a rivalilor noștri de la Timișoara, care au păstrat un lung moment de reculegere la derby, însoțit de fum negru și vor direcționa banii strânși la casele de bilete către familiile celor decedați, dar și către familia lui Teacă Claudiu, supraviețuitorul care se află încă în recuperare la spital și va avea nevoie de un tratament amplu ca să se pună pe picioare.”

FOTBALUL NE LEAGĂ PE TOȚI!

Comentarii

comentarii

Despre autor

Admin

Comentează